Descoperă destinaţiile iconice din Kenya şi trăieşte în spiritul localnicilor!

Tot mai multe persoane optează în ultima perioadă pentru destinaţii turistice cât mai exotice în care să-şi petreacă vacanţa cu scopul de a experimenta cele mai autentice aventuri şi de a explora cele mai nealterate locuri de pe pământ. Kenya este fără doar şi poate una dintre destinaţiile perfecte pentru tine care te va face să vrei să te reîntorci mereu pe continentul african. Dacă îți dorești să ai parte de o experiență de neuitat, atunci merită să ai alături de tine un ghid care să le cunoască pe toate, iar Trip-Checker este cea mai bună soluție.

Safari. În cazul în care încă nu ştiai, Kenya este cea mai inedită şi renumită destinaţie de safari din Africa. Aşadar, nu poţi spune că ai vizitat cu adevărat acest loc dacă nu te aventurezi în experienţa safari şi nu te bucuri de viaţa în sălbăticie la cote maxime pentru cât mai mult timp posibil.

De asemenea, participă şi tu la evenimentul care atrage mii de turişi în Kenya, şi anume Marea Migraţie. Aceasta se referă la cel mai mare spectacol natural de pe planetă care are loc în fiecare an, atunci când sute de mii de animale sălbatice migrează din Parcul Naţional Seregenti din Tanzania către Rezervaţia Naturală Masaai Mara din Kenya.

Bucurându-se de una dintre cele mai impresionante locaţii naturale ale continetului, o vacanţă în Kenya vă aduce aproape de cele mai renumite animale sălbatice din Africa, şi anume de aşa-zisul Big Five. Pregăteşte-te să păşeşti în imperiul celebrelor animale de pe Animal Planet şi să admiri în realitate elefanţi, lei impunători, bivoli, rinoceri sau hipopotami.

În cazul în care vrei să te bucuri de un confort sporit, poţi opta pentru cazare specifică destinaţiilor de safari alege lodge-urile cu view la savană. Aici vei putea avea acces la toate facilităţile hotelurilor de patru sau cinci stele, chiar în mijlocul savanei, fapt care îţi va asigura o privelişte de neuitat, pe care merită să o imortalizezi de fiecare dată cu ajutorul unui aparat foto. Mai mult, nu cred că vrei să ratezi spectacolul răsăritului admirat dintr-un lodge.

Plajă la Oceanul Indian

Merită să te răsfeţi cu o relaxare exotică la Oceanul Indian dacă ai ajuns pe tărâmurile Kenyei. Bucură-te de o oază de linişte, departe de aglomeraţia urbană, tolăneşte-te la plajă în paradisul nisipului fin şi al apei pure şi bucură-te de un tablou perfect din natură, pentru a trăi cele mai inedite momente de vacanţă.

Mâncare tradiţională

Nu cred că există gurmand care să nu îşi dorească să descopere secretele bucătăriei culinare ale unei alte ţări pe care o vizitează. Aşadar, dacă eşti printre pasionaţii de gusturi noi şi autentice, merită să ai în vedere câteva dintre preparatele tradiţionale prin care se remarcă gastronomia Kenyei: ugali, nyama choma, makai prăjit, mandazi, chapti.

Plimbare prin sate tradiţionale cu tuk tuk şi biciclete

Dacă vrei să explorezi frumuseţea satelor tradiţionale din Kenya, este bine să alegi o plimbare cu celebrele Tuk Tuk-uri sau cu bicicleta. Tuk Tuk-urile sunt foarte populare în această zonă şi sunt alegerea câtor mai mulţi turişti care vor să cunoască împrejurimile cu ajutorul unui vehicul autentic, la preţuri destul de mici.

Vizită la tribul de Masai

În cazul în care nu vrei să ratezi şansa de a putea cunoaşte cel mai renumit şi autentic trib din Kenya, atunci programează-ţi o vizită la tribul Masai. Acesta se află printre cele mai cunoscute popoare din Africa de Est datorită păstrării fidele în timp a tradiţiilor şi obiceiurilor lor culturale. În cadrul acestui trib, vei învăţa ce semnificaţie au culorile mărgelelor pe care le poartă întreg tribul lor, vei putea admira felul în care se îmbracă şi vei avea posibilitatea să trăieşti o experienţă culturală unică.

Descoperă spiritul Kenyei: Simplitate, bucurie, viaţă trăită simplu, oameni deschişi şi frumoşi în suflet

Cele mai memorabile amintiri din vacanţa ta în Kenya vor fi cu siguranţă datorate întâlnirilor culturale şi interacţiunilor avute cu localnicii din zonă. Aceştia te vor binedispune încă de la prima vedere cu un zâmbet călduros şi cu o prezenţă care emană acea simplitate frumoasă a traiului liber şi multă bucurie, care ta va face să te simţi ca acasă.

Vino să descoperi cum arată un colţ de Rai pe pământ şi alege Kenya pentru următoarea ta destinaţie de vacanţă! Trip-Checker poate fi ghidul care să te poarte prin toate aceste locuri spectaculoase!

Comments

Lasă un răspuns