Bună! Eu sunt

ALINA BELEA

O să vă ghidez atât în țară cât și în lume

964f3877-bb20-4004-9fad-7c13322527b7

   ________

Despre Mine

     Mă numesc ALINA BELEA, iar Trip-checker s-a născut din pasiunea mea pentru călătorii, așa cam de vreo 14 ani. Mereu mi-a plăcut să explorez lumea de lângă mine, de lângă tine sau de peste tot.

     Am început să călătoresc imediat după ‘ 89, iar prima țară vizitată a fost Germania, iar “marea evadare “ a fost o experiență inedită, atât prin tevatura obținerii de viză de turist cât și primului zbor cu avionul. Pasul spre o altă lume necunoscută nouă în acea vreme m-a făcut să îmi doresc să pot vizita, cunoaște și explora lumea.

     Anii au trecut ca vântul, de atunci am vizitat de la Statele Unite ale Americii până în Vietnam, din Reykjvik la Mombasa, de la cel mai vestic punct din Europa, Cabo di Roca la New Delhi, cam 38 de țări.

     Dar simțeam că mai e ceva… ceva ce trebuia pus în practică, acel ceva era dorința de a povesti și altora cum a fost, cum m-am simțit, ce am mâncat, unde am dormit, ce mi-a plăcut cel mai mult.

     Așa am înțeles că pasiunea mea este sa fiu ghid de turism. M-am înscris la curs și după aproape un an, am devenit ghid național de turism acreditat de Ministerul Turismului.

     Sunt aici pentru voi, să vă ghidez atăt în orașul meu natal, Timișoara, cât și în țară sau prin lume.

Realizări de-a lungul timpului 

38

Tări Vizitate

1000+

Fotografii Realizate

Dă-mi Follow

Pentru a fi la Curent cu Noutațile

Ai vreo curiozitate?

Dă-mi un mesaj